Australië Brisbane - Reisverslag uit Brisbane, Australië van Bea /wiebe. Riedstra. / Meulen - WaarBenJij.nu Australië Brisbane - Reisverslag uit Brisbane, Australië van Bea /wiebe. Riedstra. / Meulen - WaarBenJij.nu

Australië Brisbane

Blijf op de hoogte en volg Bea /wiebe.

02 April 2013 | Australië, Brisbane

We zitten bij Starbucks in het winkelcentrum in Brisbane. Zon hoog aan de hemel en een graadje of 25. Gisteren aangekomen. We blijven nog een nacht hier en vertrekken dan naar Willowvale, een plaats hier niet ver vandaan waar we op visite gaan bij de Fam. Wink.

• 02 April 2013 - 10:13

Jaap En Riek Hoekstra:

Hallo

Fijn dat jullie mooi weer hebben, het is hier maar koud ze waren gisteren in groningen nog op de schaats.
    Doe de groetjes aan de familie Wink en veel plezier.

Groetjes Jaap en Riek

• 02 April 2013 - 13:37

Sjoerdje:

Globetrotters,
    Vanuit mijn raam zou ik ook zeggen ,buitenis het 25 graden,zo mooi eneen strakke blauwe lucht! Maar ik vrees met grote vreze als iknaar buiten ga.
    Op bezoek bij vrienden is altijd een verrassing toch?
    Veel plezier.
    Sjoerdje.

• 03 April 2013 - 00:46

Annette:

Hoi Pa en Bea,

Ziet er allemaal goed uit fijn dat jullie het zo lekker hebben. Wij hebben hier ook schitterend mooi weer als je naar buiten kijkt denk je heerlijk we gaan op een terras buiten zitten maar dan...brrrrr
    Ik kijk uit naar de foto's van Bali ben erg benieuwd :) Dikke tuut voor beide en tot de volgende berichtjes xx Annette