Broodje aap - Reisverslag uit Banjar Padangtegal Kelod, Indonesië van Bea /wiebe. Riedstra. / Meulen - WaarBenJij.nu Broodje aap - Reisverslag uit Banjar Padangtegal Kelod, Indonesië van Bea /wiebe. Riedstra. / Meulen - WaarBenJij.nu

Broodje aap

Blijf op de hoogte en volg Bea /wiebe.

27 Maart 2013 | Indonesië, Banjar Padangtegal Kelod

Als je hotel gelegen is aan het Monkey Forest had je het kunnen weten. Dat was even schrikken bij het ontbijt toen er apen op de tafel sprongen. Niet onze tafel gelukkig. Men was er op berekend want er kwam direct iemand met een stok om het beest weg te jagen.
Champlung Sari heet het hotel en het is in een tropische tuin gelegen met twee zwembaden. Het ligt in Ubud waar het erg toeristisch is. Vandaag zijn we voor het eerst met onze gids op stap geweest. Het is een Nederlands sprekende oudere heer en daarmee hebben we het getroffen.

Hij vertelt veel en intussen legden we vandaag aardig wat kilometers af. Tempelbezoek hebben we gedaan. Het is ook nog een bijzondere periode want vandaag is het begin van een periode waarin wordt gevierd dat het goede het wint van het kwade. Het geloof speelt hier echt een hoofdrol. Overal staan altaartjes waarop de mensen hun gaven leggen om de goden goed te stemmen.

Morgen worden we om half negen weer opgehaald en om half elf zullen we dansende Balinezen bekijken. Het is heel leuk gebleken om een blog bij te houden en daar reacties op te krijgen.
Ik schaam me dat ik me altijd afzijdig heb gehouden van het internet want nu weet ik weinig mailadressen. Excuses daarvoor maar blijf alsjeblieft reageren!

• 27 Maart 2013 - 17:00

Edith:

Een feestelijke periode in.... Das niet verkeerd Bea, we zijn gek op feestjes, haha! Veel plezier XXX

• 28 Maart 2013 - 11:22

Jaap En Riek Hoekstra:

Hallo Bea en Wiebe.

Een leuk verslag dat je hebt geschreven jullie beleven nog steeds leuke dingen kwam die aap om jullie te begroeten?

Fijn om iets te horen geniet er van
    Groetjes Jaap en Riek

• 28 Maart 2013 - 11:34

Willemien En Gerrit Jan Faber:

Hoi Bea en Wiebe
    Maandag goedkoop rondje kunnen doen in De Rus, alleen Symen en wij waren er. We vinden het leuk die korte berichtjes van jullie te lezen. Wensen jullie fijne paasdagen, zonder chocolade eitjes, want die smelten daar waar je bijstaat. Misschien komt er een paasaap langs. Wij hebben nu ZON en crocusjes en veel kieviten. Take care and enjoy, GJ en Willemien

• 31 Maart 2013 - 10:12

Arjen ,Else En Kids:

Hallo vakantiegangers,
    Na een dagje langlaufen, skieen en schaatsen in Nederland , vandaag maar even gelezen wat jullie aan het doen zijn...Klinkt ook wel leuk ....Stiekum zijn wij wel een beetje jaloers.Maak jullie maar geen zorgen over de maandagen, die verantwoordelijke taak neem ik morgen wel op mij. Houd ons op de hoogte , kusjes van ons

• 09 April 2013 - 20:40

Coby:

Hallo Bea en Wiebe,
    Vind het leuk om jullie verslagjes te lezen. Ben zeer benieuwd hoe het op volle zee zal bevallen. Heb nl. zelf diverse reizen over de oceaan gemaakt in mijn jonge jaren. Bea in Leeuwarden alles okè. Jullie heel veel plezier en goede reis, liefs Coby.